My Blog List

My Blog List

Friday, 26 September 2014

Pohon Kitchen, Guar Cempedak, Kedah

Assalammualaikum...

Weiii lama sudah tak update cerita makan-makan ni... Sibuk menghadap kerja duniawi ni.. bersawang dah blog ni.. Insya Allah lepas ni ada kesempatan akan ku update juga...Dah banyak dah tempat makan menarik sejak 3 bulan menyepi ni.... dari Kedah, Pahang, Selangor.... Tunggu!!

Cerita makan2 Jalan2 kat sekitar Kedah ni dah lama dah hahhhaahaha... baru sekarang sempat post..
Lokasi terletak di tepi jalan besar Guar Cempedak. Restoren ni berkonsepkan western dan masakan melayu. Mudah nak cari restoren  yang beratapkan daun rumbia, kalau tak silap memang tak jauh la dari pusat peranginan Gunung Jerai.












 
 
 
 
Oleh kerana kisah makan2 jalan2 ni dah lama.. memang tak ingat la harganye.. tapi bagi kami yang baru pertama kali makan dan datang kat sini.. memang akan ke sini lagi jika berkesempatan ke Guar Cempedak ni lagi.. Insya Allah..
So Restoren Pohon Kitchen ni destinasi makan2 wajib yang perlu di tuju jika berkunjung  ke sini..
 
 
 
 
 

4 comments:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  2. lama hilang.. heheh saya mai jenguk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HIHI.. BZ SGT2.. MMG X SEMPAT SHARE CITE PASAL JALAN2 MAKAN2..

      Delete
  3. salam kenal dari kaknoor, satu kampong ni guar chempedak jugak tapi dah lama dok brunei, jom mai blog kak noor jom!!
    http://nooriahnaim.blogspot.com/

    ReplyDelete